Vloerisolatie Brugge

Vloerisolatie? Een besparing op uw energiefactuur!

EPS-mortel

Houd jouw huis makkelijker warm

Een ideale manier om uw voeten te verwarmen? Dan is dit wat u zoekt. EPS-mortel ofwel isolatie chape zorgt ervoor dat u warmteverlies tegengaat. Want tenslotte verliest u tot 25% van uw warmte via een niet-geïsoleerde vloer.

Het gebruik van EPS-mortel is een efficiënte manier om zonder veel vloeropbouw uw vloer te isoleren. Er is namelijk geen extra uitvullingslaag meer nodig. De isolerende parels zitten reeds verwerkt in de chape. Het is een oplossing die in veel situaties toepasbaar is en snel aangebracht kan worden.

Enkele voordelen:

  •  Lagere energiefactuur
  •  Aangenaam, warm gevoel
  •  Goede druksterkte
  •  Isolerend, zowel in de zomer als in de winter

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vloerisolatie platen

Isolatieplaten voor bij je thuis

Aangezien er wettelijke isolatienormen zijn is het heel verstandig om gebruik te maken van isolatieplaten. Wij maken gebruik van isolatieplaten van een hoge isolatiewaarde en druksterkte. Deze zijn ideaal om vloerverwarming op te leggen en/of rechtstreeks chape op aan te brengen. Naast de energiewinsten betekent het gebruik van isolatieplaten ook een gezellig, warm huis en hebben ze een geluiddempend effect. 

Wat klanten van ons vinden?

Sarah

5/5
Ik ben zeer te vreden met het geleverde werk. Alles werd zeer snel en correct gedaan aan een goede prijs. Zeer tevreden met het resultaat. Een echte aanrader.

Pleisterwerk

David

5/5

Zeer klantvriendelijk. Goede uitleg gekregen. Het resultaat was beter dan verwacht. Nooit gedacht dat dit zou2019n verschil zou maken aan mijn voetjes.

Vloerisolatie

Dirk

5/5

De plaatsing verliep vlot en zonder moeite. Ik persoonlijk was content van de geleverde dienst. Niets om op aan te merken.

Tegelwerk

Heeft u vragen?

Of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?